Google Mijn Bedrijf voor lokale zoekresultaten in Google
05 december 2019 
in SEO

Google Mijn Bedrijf voor lokale zoekresultaten in Google

Ben jij al vindbaar in de lokale zoekresultaten van Google? Met andere woorden, heb jij een Google Mijn Bedrijf vermelding?

We komen ze nog veel tegen, ondernemers die hier geen gebruik van maken. Sommige bedrijven hebben wel een vermelding, maar zijn de eigenaar niet van het account en/of doen er niks mee. Zonde, want er wordt veel gezocht naar bedrijven via de lokale zoekresultaten van Google.

Een paar voordelen van een Google Mijn Bedrijf account:

  • Lokaal goed gevonden worden op diensten en/of producten
  • Bedrijfsinformatie en routebeschrijving in Google Maps
  • Openingstijden zichtbaar
  • Reviews verzamelen via Google

Wil je controleren of je toegang hebt tot het account van jouw bedrijf? Dit kun je eenvoudig doen door in Google Maps te zoeken op je bedrijfsnaam.

De mogelijkheden met Google Mijn Bedrijf

Je kunt op je account je bedrijfsgegevens vermelden. Maar dat niet alleen. Ook je diensten en/of producten (categorie), servicegebied, telefoonnummer, website, kenmerken, foto’s en overige informatie over je bedrijf kan je kwijt. Zo is het makkelijk voor potentiële klanten om contact met je op te nemen.

Posten via je account

Twee jaar geleden is de mogelijkheid van posts aan Google Mijn Bedrijf toegevoegd. Zo kan je makkelijk nieuws of bijvoorbeeld een aanbieding toevoegen aan je vermelding. Of misschien heb je iets anders leuks dat je hier wilt delen.

Reviews

De kans groot is dat klanten via Google de beoordelingen van je bedrijf controleren. Het is daarom belangrijk om positieve reviews via Google te verzamelen. Deze service van Google is gratis en wordt zowel in je kennisvenster als Google Maps weergegeven.

Afbeelding Google Reviews

Met een (gratis) Google Mijn Bedrijf account is je bedrijf direct beter vindbaar op Google.

Wil je dit liever uitbesteden? Geen probleem, wij kunnen je hierbij helpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via de mail: info@youronlineboost.nl of stuur een WhatsApp bericht naar:
06-28834144.

Reactie plaatsen